• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Over mij

Leandra Arjona-Jacobi

Videograaf/ Filmmaakster

Kleine Momenten

Ik zou me graag willen introduceren als de videograaf van jullie dierbare kindermomenten. 

Als moeder van twee jongens en zelfregisserend cameravrouw wil ik me graag ook inzetten om de kleintjes op een bijzondere manier te vereeuwigen!

Ik merk dat foto's en video's gemaakt op de telefoon toch snel verloren raken in de massa en elke keer als ik de moeite doe om een mooie video te maken ben ik er zo ontzettend blij mee. 

Ik werk individueel en film met met mijn professionele DSLR camera, uit de hand, waardoor de sfeer intiem blijft en dat ook voelbaar blijft in de beelden. 

Bekijk de Video Pakketten of stuur mij een mail voor de mogelijkheden of een voorbeeld video <3

Nog iets meer over mij...

Op www.arjonajacobi.com is mijn video portfolio te zien in verschillende categorieën: Documentaire/ Kunst, Milieu & De Mensheid, Corporate & Highlights.

Als zelf regisserend cameravrouw bedenk ik concepten/ campagnes, regisseer, film en maak ik montages. Ik heb video's gemaakt voor zowel commercieel als non-commerciële opdrachtgevers, o.a voor de de European Greens, KPN, Gemeente Amsterdam, Westergas, Heineken, GroenLinks en Milieudefensie.


 Ook heb ik een aantal eigen projecten ontwikkeld. Hierdoor ben ik bekend met veel verschillende formats en kan ik mijn film en montage- stijl  gemakkelijk aanpassen aan de hand van de wensen. 

Mijn passie ligt in het vastleggen van de authenticiteit van mensen en hun verhalen. Daar binnen heb ik ook mijn eigen handtekening ontwikkeld, zowel in de regie als het camerawerk. Wat extra te pas komt bij Kleine Momenten! 

 © 2020 door Leandra Arjona-Jacobi | Kleine Momenten is een dochteronderneming van MovingCreations, Geregistreerd onder KvK nummer 34376751 

Home Page